Samoerai’s “Up Zoek No De Verloorn Tied” nu online te beluisteren!

Samoerai bracht onlangs zijn nieuwe album “Up Zoek No De Verloorn Tied” uit. De plaat was reeds beschikbaar op CD en vinyl, maar is nu ook digitaal te streamen. We konden eerder al enkele tracks van het album bewonderen: o.a. “9999”, “Trein der Traagheid”, “Annatommy”, … werden reeds vrijgegeven.

Op het album krijgen we een maatschappij-kritische kant van de West-Vlaamse MC te horen, afgewisseld met mellow vibes en storytelling. Thema’s zoals zelfreflectie, depressie en vriendschap, passeren de revue. Verder krijgen we clevere wordplay en rijschema’s te horen waarvoor de rapper gekend staat. Samoerai neemt je mee op een nostalgische trip naar simpelere tijden, of kortweg de “verloorn tied”.

Productie op het album komt van de handen van Samoerai zelf, naast Jack Terrer, Baadassss, Illusive en Brecht & JaJa. Collega-Grafgraver Vorre, Nele Carpentier, Steven Deruytter, en Maxime Donny verzorgden de gastbijdrages.

Beluister het 21-tracks tellende album hieronder, via Spotify.