Roméo Elvis, Caballero & JeanJass staan op nieuwe mixtape van The Alchemist

Het Red Bull Music Academy Festival is aan zijn derde editie toe. Voor de gelegenheid brengt The Alchemist i.s.m. Red Bull de mixtape “Paris L.A. Brussels” uit. De Amerikaanse producer dook daarvoor de Parijse platenzaken in om samples uit te zoeken. Daarna werden Parijse en Brusselse rappers uitgenodigd in de Red Bull Studios te Parijs om hun teksten op te nemen over Alchemist’ beats. In totaal verzamelde de producer uit Californië 13 rappers vanuit Parijs en Brussel om op de tape te komen spitten.

Belgische contributies op de mixtape komen van Roméo Elvis en Caballero & JeanJass, respectievelijk met de nummers “Carrière” en “Montre Suisse”. Verder komen gastbijdrages van o.a. Lomepal, Heskis, Gracy Hopkins en Cool Connexion.

Stream de mixtape hieronder, via Soundcloud.