Sem Phi dropt debuut-album “Self Educated Man’s Philosophy”

Sem Phi, bekend van de AMN-crew (Any Means Necessary) bracht gisteren zijn debuut uit. De MC gaf eerder al de beelden vrij voor zijn single “Story of a Lifetime”, afkomstig van het album.
Verwacht op “Self Educated Man’s Philosophy” een gevarieerde oldskool-sound met sterke inhoud, naast onderwerpen waar de rapper in zijn leven mee geconfronteerd wordt. Met andere woorden: Real hiphop!

Gastbijdrages komen van Mel Ross (femcee en tevens de rapper zijn vriendin) en de rest van zijn AMN-collega’s Killamatic, Madsin en Dirrty D. Die laatste nam trouwens ook een deel van de productie voor zijn rekening. De rest van de productie komt van de handen van Mr. Cash, Albator en Brother Grimm.

Bekijk de video voor “Story of a lifetime” en beluister het album onderaan.

 

Beluister het album hier, via Spotify.