SLM laat de “Hard Knock Life” uit Kiel zien met hun nieuwe video

“Ewa Ja” is de nieuwe single van SLM, een nummer over discriminatie en het racisme waar elke jongere van allochtone afkomst wel eens mee te maken krijgt. Maar hoe dan ook houden Salah en Said het positief want met die uitdrukking willen ze eigenlijk bedoelen ‘hoe rottig een situatie soms kan zijn, maak er toch maar het beste van’. Ondanks dat de inhoud vrij zwaar is zorgden ze voor een zeer luchtige video. Said die in het voorjaar van 2018 één van de hoofdrollen zal vervullen in de film “Patser” van Adil El Arbi en Bilall Fallah, kon rekenen op zijn mini-me en de rest van de mini-patsers om deze geweldige video voor elkaar te krijgen onder het toezicht van de regisseur Anthony Nti.

Voor wie de lyrics nog eens wil bekijken check: https://genius.com/SLM-Ewa-Ja-Lyrics