De Nieuwe Lichting 2017: support de scene!

Tot vanavond kan je nog stemmen voor de finalisten van De Nieuwe Lichting 2017. In het verleden bereikten o.a. Brihang, ZwartWerk en Froze met de hulp van dit platform het grote publiek en de podia die daar bijhoren. Ook dit jaar zitten er namen uit onze scene in de selectie. Zo kan je dit jaar stemmen op Amazumi, Kai Wén en LudoviQ. Je kan in totaal je stem uitbrengen op drie artiesten, dus dat komt goed uit…

Stemmen doe je hier!

 

Amazumi, stelden we vorig jaar nog voor als Zulu Moon in de reeks “FLUS zoekt Vrouw”. Onder de naam A M A Z U M I werd ze geselecteerd als nieuwe belofte van 2017.

 

Kai Wén werd onlangs onder zijn beatmaker-naam Fushubi platinaproducer met het album “OG” van de Franse Kaaris, waar hij het nummer “Contact” voor produceerde. Nog niet zo héél lang geleden begon hij zelf muziek uit te brengen als Kai Wén, en dat bezorgde hem een plek bij de laatste 8 van De Nieuwe Lichting.

 

LudoviQ is al lang geen onbekende meer in de Antwerpse muziekscene. Zo hoorden we hem o.a. in het recente nummer “We Geven Niet Op” van Ice P. Met Engelstalig werk waagde hij dit jaar zijn kans bij DNL.

 

Stem nog tot vannacht  op bovenstaande artiesten via https://nieuwelichting.stubru.be