We krijgen eindelijk een Vlaamse versie van 101 Barz

In dit artikel hadden we het eerder al over de ondervertegenwoordiging van Vlamingen in de studiosessies van 101 Barz. Nu krijgen we in Vlaanderen waarschijnlijk een soortgelijk project. De Antwerpse producer Majestro liet maandenlang geen gelegenheid voorbij gaan zonder op sociale media de hashtag “Niveau 4” te gebruiken.

Gisterenavond werd het langverwachte project aan het grote publiek gepresenteerd. Niveau 4 wil hét nieuwe Vlaamse hip hop platform zijn dat publiek en artiesten verenigt, en legt voorlopig vooral de nadruk op zijn studiosessies, een soort van Vlaamse 101 Barz dus. In een trailer van de studiosessies zien we o.a. Vladi Poetin, Bizzy Blaza, Buitlanderz en DLR en verschijnen.
Succes guys!

 

Bekijk de trailer van de studiosessies hier.