Kraantje Pappie was in het land en deed een freestyle voor de studerende studenten

Kraantje Pappie was dinsdag in het land om alvast zijn nieuwe single “Pompen” voor te stellen. In de ochtend was hij te gast bij ‘De Grote Peter Van De Veire Ochtendshow’ op Radio MNM omdat de show in teken stond van 2012, het jaar waarin Crane zijn hit “Waar Is Kraan” scoorde. In de avond was hij dan weer bij Qmusic te gast in de programma’s ‘The Basement’ en ‘#BLOKDJ’. In het laatste programma werd hij door de presentatoren uitgedaagd om een freestyle te doen met woorden die zij hem meegaven en moest gebruiken. Bekijk hieronder waarom hij één van de beste freestylers is en hoe hij zijn nieuwste tot oude singles live bracht.

Pompen (Live bij Qmusic)

De Manier (Live bij Qmusic)

Waar Is Kraan (Live bij MNM)