Team Panini trad op in gevangenis

Positief nieuws mag best wat vaker in de kijker. Zo keek FLUS dan ook tevreden op toen bleek dat Team Panini afgelopen weekend een optreden gaf voor een uniek publiek.

Nag en Tweet God traden zondag op in de gevangenis van Hasselt. Daar organiseert Muziek-O-Droom elk jaar het Play Festival voor gedetineerden. Het initiatief was inmiddels al aan zijn tiende editie toe. Team Panini leek erg opgelaten over het optreden. Zo lieten ze via hun facebook pagina weten dat ze van mening zijn dat iedereen muziek in hun leven verdient, en dat één van de gedetineerden zelfs begon te freestylen op het podium.

Tweet God: “Het was een speciale ervaring. We speelden een halfuur voor een publiek van 79 gevangenen. Zij genoten onder invloed van chips, nootjes en cola. Alcohol wordt daar om logische redenen niet geserveerd.”

Naar eigen zeggen liet het duo de smartphones even achter bij de check-in. Beelden van het optreden zijn er dus niet. Wel stuitten we op deze foto die de jongens vlak voor het binnengaan maakten.

gev