Woodie Smalls – About The Dutch + Soft Parade (Album)

Normaal zou Woods, die nu door het leven gaat als Woodie Smalls zijn EP “Soft Parade” uitbrengen op 24 mei. Niet meegerekend met dit was het succes van zijn eerste single, namelijk “Champion Sound“. Deze single wist in no-time airplay te winnen op o.a. Stu Bru, Jim TV en Brussel FM en mocht hij zelfs op het nippertje van het festivalseizoen staan op podia als Lokerse Feesten, Crammerock tot zelfs Solar Festival in Nederland. Ondertussen was hij een samenwerking met Sony aangegaan voor dit project waardoor “Soft Parade” nog even in de vriezer werd gestopt en tot debuut-album gedoopt werd. De tape valt momenteel al te streamen via Spotify en zal vanaf vrijdag te koop staan. Ook mag je de nieuwe video “About The Dutch” niet missen die in premiere ging bij onze UK collega’s van Vice.

About The Dutch (Video)

Soft Parade (Album Steam)