FLUS X Safi & Spreej

FLUS interviewde Safi & Spreej elk apart. Hoe staan zij in het leven? Safi: “De impact van mijn woorden: daarvoor doe ik het.” Spreej: “Ik ken mensen die bezig zijn met rap, maar zich verliezen in het straatleven: dat wil ik eruit halen.”

Ze leerden elkaar kennen na een concert van Drake en gingen verder als duo. De vibe zat goed, de waardering volgde. Met “Herinner Mij” begon het zowat allemaal. De videoclip van de track op Ter Plaatse, Rust (2012) is tot op heden al meer dan 400 000 keer bekeken. S & S tekenden bij Top Notch, het grootste Nederlandse hiphoplabel, Fase 2 (2013) was ingezet. In “Trots” (2015) blikken ze terug. Voor FLUS mogen ze dat nog eens doen. Ambitieus als ze zijn, kijken ze ook naar de toekomst. Safi: “Ik wil artiesten coachen en Mechelen meer representen.” Spreej, ietwat mysterieus: “Ik heb visioenen waar ik mee bezig ben.”

 

Safi: “Ik wil mijn invloed niet misbruiken”

Lees hier het interview met Safi

 

Spreej: “Ik maak graag emoties los”

Lees hier het interview Spreej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omslagfoto: © Eigen Makelij