FLUS stelt voor: Bruishaven #2

FLUS blaast twee kaarsjes uit en dat gaat niet ongezien voorbij: op vrijdag 13 maart treden we als online hiphopplatform het podium op. In samenwerking met CC Berchem en jeugdcentrum Den Eglantier vullen we de tweede editie in van hun concept Bruishaven.  Iedere Vlaamse provincie is muzikaal vertegenwoordigd en bijgestaan door één jonge straffe Nederlander: Ares.

Voor Bruishaven heeft FLUS volgende artiesten verzameld: Bird (SG Records, Antwerpen), Daniël Busser (Limburg), Fatih (Rauw en Onbesproken, Oost-Vlaanderen), Finez (West-Vlaanderen), $oul’Art (Brussel), Dj Dysfunkshunal (Vlaams-Brabant) en Ares (Top Notch, Nederland).

 

Met deze Bruishaven-editie toont FLUS dat er in iedere provincie jong talent zit dat een podiumplaats verdient.

 

flus-poster-bruishaven

Met deze affiche toont FLUS dat er in iedere provincie jong talent zit dat een podiumplaats verdient. Dit weerspiegelt wat FLUS doet als online urban platform. Wij geven degelijke hiphop uit de Belgische scene een eigen forum. Bij FLUS kan de hiphopliefhebber terecht voor de betere Vlaamse en Nederlandstalige hiphop, aangevuld met Engelstalige en Amerikaanse items.

FLUS vormt een podium voor kwaliteitsvolle muziek en probeert in Vlaanderen het genre naar een hoger niveau te tillen. Ook bij onze noorderburen valt FLUS in de smaak. Nederlandse labels en artiesten zien FLUS als een volwaardige partner om in Vlaanderen aanhang te winnen.

 

Bij FLUS kan de hiphopliefhebber terecht voor de betere Vlaamse en Nederlandstalige hiphop, aangevuld met Engelstalige en Amerikaanse items.

 

Om FLUS extra glans te geven voorziet de redactie ook ‘exflusieve items’ uit binnen- en buitenland. FLUS brengt diepgaande interviews, belichtte de vrouwelijke mc’s, stelt nieuwe artiesten voor en publiceert items (video en tekst) naar aanleiding van releases.

Met beperkte middelen trachten we dagelijkse kwaliteit te brengen. Onze inspanningen gaan niet onopgemerkt voorbij. Zo deed de openbare omroep al beroep op onze expertise. En nu koos de Stad Antwerpen, meer bepaald CC Berchem en jeugdcentrum Den Eglantier, FLUS als partner voor Bruishaven #2. Dit hiphopfeestje geeft de opportuniteit om offline naar buiten te treden.

Dus beste FLUS-fans en bezoekers, op 13 maart is het in Berchem te doen. Kom uphooken, maak kennis met FLUS en geniet van Nederlandstalige hiphop.

 

FLUS Bruishaven #2 op Facebook

 

Ontdek alle Belgische items op FLUS

 

Ontdek alle Nederlandse items op FLUS

 

flus-logo

 

FLUS – Honderd procent hiphop.
Hét platform voor urban muziekbeleving in België.