Win een duoticket voor Schoolboy Q

Hij bracht onlangs zijn allereerste album uit en dat op 27-jarige leeftijd, maar Schoolboy Q is geen onbekende. Zijn twee eerste mixtapes “Setbacks” en “Habits & Contradictions” lieten de mensen eerder al grote ogen trekken, maar dat was niet voldoende.
Nadat collega Kendrick Lamar zijn “Good Kid M.A.A.D. City” dropte, liet hij Q geen andere keuze dan een album van de bovenste plank te brengen. Zo heeft de wereld vandaag “Oxymoron” in zijn gemeengoed en het is zonder twijfel het beste wat de rapper tot op heden uitbracht.
Aanstaande zondag komt hij dit werk voorbrengen in Trix te Antwerpen en daarbovenop komt Isaiah Rashad je opwarmen. Daar wil je ongetwijfeld bijzijn en misschien is dit je kans.
FLUS geeft één duoticket weg, vertel waarom jìj recht hebt om Schoolboy Q te gaan checken en neem deel hieronder. Wees er snel bij, want deze wedstrijd loopt af op 1 mei 23u59.
Succes!

Neem deel