Michael Jackson – Xscape

De ware Michael Jackson-fan zal het geweten hebben; 13 mei komt zijn tweede postuum album uit, getiteld “Xscape”. Onder leiding van L.A. Reid worden acht, nooit eerder gehoorde nummers op de wereld losgelaten, met producties van voornamelijk Timbaland, maar ook Darkchild, Stargate, J-Roc en John McClain en features van onder anderen Mary J. Blige en D’Angelo. De deluxe editie van iTunes daarentegen zal zeventien nummers en twee video’s bevatten. Daar heeft men nog even het raden naar, maar het werk kan alvast pre-ordered worden. De nummers “Xscape” en “Do You Know Where Your Children Are” zijn inmiddels al gelekt en circuleren ergens op het internet.

1. Love Never Felt So Good
2. Chicago
3. Lovin’ You
4. A Place With No Name
5. Slave To The Rhythm
6. Do You Know Where Your Children Are
7. Blue Gangsta
8. Xscape