Kanye West komt naar België

Organisator Live Nation haalt Kanye West naar Belgie op 25 juni.

Met zijn geprezen maar controversiële album “Yeezus” dat hij in juni vorig jaar uitbracht, zet Kanye West het Europese deel van zijn tour binnenkort in. De show wordt over de hele wereld stellig geroemd, de ster maakt er namelijk een erezaak van het publiek een heuse theatervoorstelling voor te schotelen. Denk ijsbergen, de befaamde maskers van Belgisch ontwerper Margiela, torenhoge vlammen en fantastische kostuums. Of Kendrick Lamar net als in Amerika het voorprogramma verzorgt, werd nog niet bevestigd.
De Amerikaanse tour was overigens de voornaamste bron voor de verfilming van “Yeezus”, die op 2 mei zal uitkomen. Yeezy zelf staat op 25 juni in het Brusselse Paleis 12, tickets zullen vanaf 29 maart 9u beschikbaar zijn via Live Nation.