Cityscape x FLUS

Op 19 april vindt in Het Depot te Leuven Cityscape XL plaats. Het hiphopfestival vult de dag met een skate contest, street art en een break dance battle, en eenmaal de avond aanbreekt nemen een aantal artiesten het podium over. Om er een aantal te noemen; Diamantairs, Hakim en Hef & Crooks zullen daar dan het podium vullen en dj Dysfunkshunal staat in voor de afterparty.
Om die avond in te zetten is Cityscape op zoek naar nieuw talent en wie weet ben jij dat wel.
Vijf artiesten uit deze wedstrijd zullen geselecteerd worden om op het podium van Cityscape VII te staan op 27 februari, waarvan die winnaar vervolgens het voorprogramma zal invullen op 19 april.

De winnaars zijn geselecteerd door een vakjury bestaande uit: Baz (Marmalade Productions/Cityscape), Penny (Scheefgon Records), Benjamin (Superspectacular), Scarlenn, Tim Dalle (KijkenMag) en vrijwilligers van vzw Straatrijk.

  1. Bird
  2. Daniël De Busser
  3. Frankzinnig
  4. Cedje
  5. Major

Tickets voor Cityscape XL zijn hier nog steeds verkrijgbaar.