Future – Sh!t (Remixes)

Sh!t – Remix ft. Schoolboy Q & Diddy

Deze weeks laatste remix is er een van Schoolboy Q en Diddy. Q’s “Oxymoron” komt overigens 25 februari uit.

Shhh – (MMG Remix) ft. Fat Trel, Tracy T & Rick Ross

De Maybach Music Group springt ook op de track en platenbaas Rick Ross gebruikt de gelegenheid om zijn twee nieuwste leden Fat Trel en Tracy T in de verf te zetten.

Sh!t – ATL Remix ft. Pastor Troy, Jeezy & T.I.

Na de remix van Drake en Juicy J, verschijnt vandaag de Atlanta-remix met Pastor Troy, Jeezy en T.I.  Mike WiLL Made It laat weten in de komende 24 uur nog twee remixen op de wereld los te laten. Deze zullen dan ook hier verschijnen.

Sh!t – Remix ft. Drake & Juicy J

De remix van Future’s nummer “Sh*t” wordt uitgevoerd door Drake en Juicy J. Het origineel zou op het album “Honest” komen te staan. De release datum van het album werd enkele weken verplaatst van 26 november naar een niet gespecificeerde datum ergens in november of december. Het nummer werd waarschijnlijk opgenomen tijdens de tour ‘Would You Like A Tour’ van Drizzy waarop Future het voorprogramma doet. Mike WiLL en Juicy gingen hen bezoeken, dat zie je in “Faded“.