Jay Z in het Sportpaleis

Jay Z stond gisteren in het Sportpaleis te Antwerpen met zijn “Magna Carter World Tour”. Waar het album nog “Magna Carta Holy Grail” heette, koos de rapper voor de concerttour om wel degelijk zijn achternaam Carter te gebruiken.
Jay Z gaf een zeer solide show. Er werd verwacht dat Timbaland het voorprogramma zou doen maar dat bleek niet het geval. Timbaland maakte mee deel uit van de show en wist het publiek te bekoren van achter zijn keyboard en loopstation. Die instrumenten, samen met een microfoon, gebruikte hij ook om ergens halverwege de show een live beatboxsessie neer te zetten. Verder waren de Roc Boys ook van de partij, met live drums, bass, en keyboard.
Jay Z bracht de te verwachten tracks van “MCHG” maar ook vele andere greatest hits. Zo deed hij ook enkele routines zoals de befaamde cirkel voor “Niggas In Paris” en de Jigga What, Jigga Who gevolgd door de typische I like this side better. Tegen het eind nam hij uitvoerig de tijd om zijn publiek te bedanken, vergezeld van een cameraman pikte hij er mensen uit in het publiek om die persoonlijk aan te spreken en kort in de spotlight te zetten.
Al bij al een geslaagd, sereen en smaakvol optreden.

Wat vond jij van het optreden? De moeite? Teveel van hetzelfde? Laat het ons weten. Neem deel aan de discussie via de comments onderaan, via Twitter, of laat van je horen op Facebook.