Jebroer toont zijn ziel in Broederschap EP

Jebroer werkt aan een nieuw album voor begin 2014 en op 3 oktober komt zijn ‘Broederschap EP’ uit via Nouveau Riche Music. In aanloop naar de release vertellen verschillende intimi over hun speciale band met Jebroer. In deze aflevering is Taro aan het woord. Bekijk de video hieronder.

Als we Jebroer’s hitsingles van de afgelopen jaren mogen geloven, is zijn leven één groot feest. Toch gaat er een heel ander verhaal schuil achter de Leidenaar. Op de ‘Broederschap EP’ is te horen dat daar echter wel wat strijd met zichzelf en zijn omgeving aan vooraf gingen. Aanleiding voor de EP vormde het gelijknamige nummer “Broederschap”, oorspronkelijk een online gelekte track uit 2011.

tracklist:

  1. Intro
  2. Hooligan
  3. Allemaal Lichten (ft. Rich Cutillo)
  4. Een Mens
  5. Omlaag
  6. Pupilla
  7. Broederschap 2013

flus - jebroer - Broederschap