Win een duoticket voor de Brooklyn Party

Zaterdag 22 juni houdt Brooklyn events haar tweede ‘Brooklyn Party’ in de Ritzbuilding in Hasselt. De hiphopparty gaat door van 22u tot 5u en heeft namen zoals Pepe, Fresku, DJ Dysfunkshunal + Fatty K,  Deejay MR. T, en DJ Boety op de affiche staan. FLUS geeft 2 x 2 tickets weg. 

“Dit wordt ons tweede hiphopfeestje”, zegt mede-organisator Mars Vardanyan. “De eerste keer viel overigens ook goed mee, er kwam meer volk dan verwacht. Voor dit weekend hebben we er opnieuw een goed oog in. De Ritzbuilding heeft als zaal een goede reputatie en om een optimale sound te garanderen, schakelen we zelfs een extern bedrijf in voor de geluidsinstallatie.”

platform voor Nederlandse rap

De Brooklyn party’s  moeten een platform worden voor liefhebbers die Nederlandstalige hiphoppers live aan werk willen zien. “Hiphop groeit in de as Genk-Hasselt, daarom trad ook Tiewai op bij onze eerste editie in het voorjaar. Maar toch is voor velen Nederlandstalige hiphop een onbekende wereld. Daarom mengen we enkele bekende DJ’s in de line-up. Zij trekken vaak een vast publiek, dat nu ook kan kennismaken met nederhop.”

Laat weten waarom jij een duoticket moet winnen, onderaan in de comments. De winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 21 juni. Succes.

Foto: Michiel Peters