RBDJAN – Renaissance (EP)

Vandaag releaset RBDJAN zijn EP “Renaissance”, wat letterlijk ‘wedergeboorte’ betekent. Deze EP is de meest autobiografische plaat die RBDJAN al maakte.

In Renaissance rapt hij over de relaties met de vrouwen in zijn leven, zijn loyaliteit naar de fans en de beslissingen die hij heeft genomen. De producties zijn commerciëler en muzikaler dan we van hem gewend zijn.

Eigen label en acteerambities

De EP “Renaissance” wordt uitgebracht onder het label “ART. 140” van RBDJAN. “DressCode Blacka“, de EP van zijn broer Flex, was de eerste officiële release van het label. RBDJAN wil  zijn label succesvol  runnen en in de toekomst meerdere artiesten tekenen en hen groter maken. Ook heeft hij ambities om acteur te worden. Hij kreeg de smaak te pakken met zijn debuut in “De Linkerbaan“, een korte film gebaseerd op een gedeelte uit RBDJAN’s leven.

De EP kan je downloaden op iTunes. Eerder deze week toonde FLUS al RDBDJAN’s videoclip van “Kijk Naar Mij“, het eerste nummer van “Renaissance”.

koop op itunes

RBDJANklein