Win een duoticket voor KRS-One in Petrol

Op vrijdag 24 mei staat de legendarische Amerikaanse rapper KRS-One (aka Kris Parker aka The Blastmaste aka The Teacher aka the Philosopher) in Petrol te Antwerpen. Sinds hij solo ging bracht hij de boom bap terug en tegenwoordig heeft hij een heleboel klassiekers op z’n naam staan. Mc’s kunnen doen alsof ze het niet weten, maar ze weten het: KRS-One gaat je omver blazen met dikke beats, straffe teksten en een heerlijk naturelle flow. Als support staat de lokale act Halve Neuro, minder old school maar wel een garantie op een feestje. Kortom, het wordt een niet te missen clash van generaties en stijlen.

Wil jij er graag bij zijn? Win een duoticket via FLUS door ons in de comments te laten weten waarom jij er recht op hebt. Op zondag 19 mei zullen we de gelukkige winnaar bekend maken. Succes!

krs webbanner 2

KRS-One – MC’s Act Like They Don’t Know