Parazit – Avec Toute Ma Rage

Scheef Gon Records laat weer van zich horen. Ditmaal krijgen we nieuws van Franstalig rapper Parazit. “Avec Toute Ma Rage” is zijn debuut dat naar eigen zeggen te lang op zich laten wachten heeft.

“Het is enorm uitgesteld geweest omdat ik de tape steeds wou verbeteren”, vertelt Parazit. “Niet dat ik niet tevreden ben met het eindresultaat, integendeel zelfs, maar telkens ik de laatste track af had, wou ik de oudste vervangen. Daar moet je op een gegeven moment mee stoppen. Dat is nu. “Avec Toute Ma Rage” is dus een verzameling geworden van nummers die ik op een periode van twee jaar opgenomen heb.”

Maar hoe komt een Franstalige rapper bij een Antwerps collectief? “Ik heb een groot aantal jaren van mijn leven in Lyon en Frans protectoraat Laos gewoond. Enkele familieleden van me woonden reeds in Antwerpen, dus zakte ik af en toe naar hier af. Ik maakte kennis met Ruige Kenny, nog vooraleer er sprake was van SG, reisde nog wat ,en eenmaal terug in Antwerpen leerde ik Straatwaarde kennen. Zo ben ik bij Scheef Gon terecht gekomen, en ik blijf nog wel even hangen ook.”

In Antwerpen wonen betekent voor Parazit overigens niet zijn raps naar het Nederlands vertalen. “Het is wel leuk, maar in ’t Frans rappen ligt me nu eenmaal meer. Nu “Avec Toute Ma Rage” uit is, kan ik me volledig op mijn volgend project storten. Deze keer wil ik zeker samenwerken met Franstalige MC’s. Sanzio en Maxsens van Trafiquants d’Arts komen alvast hun bijdrage leveren.”

“Ik voel een soort opluchting nu de tape uit is. Het wringt wat dat ik zo lang op me laten wachten heb, ik ga deze keer zeker meer gefocust te werk. Ik hou ditmaal wel degelijk een deadline in het achterhoofd”

Flus-PARAZIT ATMR-COVER-FRONT