Private steekt Halve Neuro in een nieuw jasje

EL EL Congee, één van de rappers bij de Antwerpse hiphopgroep, wou iets exclusiefs doen. “De oprichter van Private is een persoonlijke vriend van mij en het idee om eigen T-shirts voor ons te maken kwam eens ter sprake. Maar eigen crewjackets vond ik toch unieker.” In de winkel zijn de jackets zonder de crewnamen. “Maar moest het echt aanslaan, kunnen we het via de onlineverkoop mogelijk maken om er je naam op te zetten.”

Via deze weg wil Halve Neuro zich volledig als collectief in de kijker zetten. “Bovendien creëert het eens groepsgevoel.” Of er nog muzikale collabo’s aankomen? “We staan erom bekend dat we beats rippen. Maar we bekijken nu of we op termijn een volwaardig album kunnen uitbrengen, met eigen beats. Iedereen die voor ons een vette beat kan maken, mag ons dat altijd doorsturen: halveneuro@gmail.com.” Kandidaten?