The Weeknd scoort in Brussel

Op donderdag 14 maart stond de Canadese R&B-zanger The Weeknd in Recycl’art te Brussel. Beide onderstaande artikels zijn het er over eens dat het optreden goed begon, maar Knack Focus is van mening dat het laatste halfuur stijl naar beneden ging. Wat vonden jullie van het optreden?

 

The Weeknd scoort in Brussel

Op donderdag 14 maart stond de Canadese R&B-zanger The Weeknd in Recycl’art te Brussel. Beide onderstaande artikels zijn het er over eens dat het optreden goed begon, maar Knack Focus is van mening dat het laatste halfuur stijl naar beneden ging. Wat vonden jullie van het optreden?

Storified by Flus· Fri, Mar 15 2013 05:21:54

Goed begin, slecht einde volgens Knack Focus.
The Weeknd @ Recyclart: geen zorgeloze triomftochtMet drie gratis downloadbare mixtapes en evenveel samenwerkingen met rapper Drake op zak trekt de Canadees Abel Tesfaye aka The Weeknd ei…
Leuk optreden en veel hipsters volgens Damusic.
The Weeknd: Hip, exclusief en goed (Recyclart, Brussel) | daMusicRecyclart is een sociaal project waarbij ze het Brusselse station Kapellekerk en alles erond omgebouwd hebben tot sociaal en cultureel ce…
Op Twitter staan er enkel positieve reacties.
BEN NOG NOOIT ZO HARD GEGAAN #FUCKAFILTER #XO #WEEKND #BRUSSEL #CREWLOVE #FRONTROW #GOODASSVIEW… http://instagr.am/p/W2rbk7I8O3/s
Enkele foto’s van Enola.be
The Weeknd 01enola.be
The Weeknd 04enola.be
The Weeknd 03enola.be
The Weeknd 05enola.be
The Weeknd 02enola.be
The Weeknd 07enola.be
The Weeknd 06enola.be