Lerr vs Chris Meth (PunchOutBattles)

Vandaag staat de eerste PunchOutBattle online: die van Lerr vs Chris Meth. Wat mogen we ervan verwachten?

Kwinten Olaerts (Lerr): “Onze battle was de laatste van de avond en de sfeer was heel uitgelaten. Er was wel veel volk, het werd warm en op het einde liep het wat uit de hand: wat geduw en getrek.”

“Ik verloor nipt met 3-2 van Chris Meth. Jammer, want ik had nochtans 500 euro ingezet. Maar achteraf waren velen verwonderd dat ik verloor: ik denk dat over het algemeen wel de meesten achter mij staan. Ik ben daarom echt benieuwd naar de beelden en de reacties daarop. De jury was ook wat subjectief. Maar ik ben niet rancuneus. Ik vind het trouwens moedig van mijn tegenstander dat hij het in het hol van de leeuw, in zulke moeilijke omstandigheden, het opnam tegen mij.”

“De gehele avond was trouwens geslaagd. Er werd stevig gedist, maar de stemming bleef goed. We lachten vaak en de sfeer was ook niet zo vijandig. Enkel bij ons laatste duel verhitte de sfeer wat. Maar we konden elkaar totaal niet uitstaan. Hij deed stoer en daagde me wat uit. Zo waren ook we de enigen die geld ingezet hadden.”

“Chris Meth deed ook wat kinderachtig en overschatte zichzelf. Ik vond hem niet bijzonder goed, terwijl mijn raps één van mijn beste ooit waren. Het niveau lag trouwens hoog en een hele bus Nederlanders was van de partij. Kortom: een toffe avond in Gent.”

 

Wie verdient de publieksprijs volgens jou? Laat het weten in de comments.