Tiewai – Kingpin ft. Safi & Josbros + Tabula Rasa

De Limburgse rapper Tiewai wisselde de voorbije drie maand Genk in voor Shanghai, waar hij de tijd had om volledig tot rust te komen en de puntjes op de i te zetten voor zijn nieuw ep. Sinds de release van Diamantairs is hij terug op Belgische bodem en bereidt hij zich voor op de release van “Tabula Rasa”. Vanaf vandaag is op FLUS de officiële tracklist en cover van de plaat terug te vinden en daarnaast kan je ook nog eens de nieuwe track “Kingpin” met Safi & de Nederlandse Josbros beluisteren.

Op 18 april is het dan zo ver, de opvolger van “ILAWO” die in 2012 uitkwam. De releaseparty gebeurt nergens anders dan in zijn hometown Genk met support acts als Cinus & Lano en Diamantairs. Bekijk hieronder de tracklist en cover van de ep.

Tiewai_TABULARASA_front_800

Tiewai_TABULARASA_back_800