Stromae stokstijf in Cannes

Gisteren vonden in Cannes de NRJ Music Awards plaats. De steeds excentrieke Stromae ging niet enkel met twee awards lopen, namelijk degene voor beste Franstalige artiest en beste Franstalig lied voor “Papaoutai”, Stromae stal daar ook de show.
Als laatste betrad hij de rode loper, of eerder bereed, want de jongeman kwam aan in een pastelgele kever, passend bij de tenues van zichzelf en zijn mini-me. Stokstijf wordt hij geëscorteerd over de rode loper door twee lijfwachten om vervolgens het podium op gedragen te worden.

http://youtu.be/WtBy-7nijuI

Bij het optreden van “Papaoutai” houdt hij overigens diezelfde pose aan en is het zijn kleine ik die Stromae speelt. Bij het refrein komt Stromae tot leven en later op het nummer zal hij vergezeld worden door will.i.am en diens mini-me.